avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia de intretinere si Posta Romana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia de intretinere si Posta Romana

Buna ziua,

In urma cu cativa ani, am obtinut in tribunal dreptul la pensie de intretinere de la tatal meu.

Cat timp eram in localitate, puteam sa ridic eu banii. Acum sunt plecat la facultate, si nu pot sa mai fac asta. Nu pot nici sa fac flotant pe adresa de camin - din diverse motive.

Am imputernicit (la notar) pe cineva sa ridice banii respectivi. A facut ridicarea de cateva ori, apoi doamnele de la ghiseu au inceput sa refuze sa il mai serveasca - desi mergea cu imputernicirea si buletinul.

Am mers la Posta Romana si am facut solicitare pentru a livra acei bani prin transfer bancar, dar au refuzat cu justificarea " banii se dau prin casa de pensii", orice ar fii insemnat si asta.. Din cunostintele mele, oricine poate sa faca un transfer bancar. Chiar si casa de pensii.

Acum ma aflu in situatia in care fie ma deplasez periodic in localitate (total inpractic - departe si costisitor), fie renunt la dreptul care mi s-a acordat in tribunal, fie gasesc o alta metoda sa intru in posesia banilor.

As dori, daca se poate, sa ma sfatuiti cui as putea sa ma adresez pentru a intra in posesia banilor prin transfer bancar, care ar fii cel mai comod pentru mine.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cfv1000 , utilizator 10:12, 26 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns.

Nu suntem in termeni buni cu dansul. Am crezut ca se sub-intelege daca a fost necesar de un judecator pentru a obtine un minim de drepturi.
Chiar daca i-am solicita asta, cel mai probabil ar refuza si ne-ar indemna sa ne descurcam.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar vreau sa stau la rude in alta localitate mai mult de ... Cc65 Cc65 Pensionar vreau sa stau la rude in alta localitatemai mult de 6luni cum pot transfera pensia ? (vezi toată discuția)
Cupon pensie zohnermariana zohnermariana As dori sa stiu cum pot primi cuponul de pensie daca am schimbat adresa de domiciliu in alt judet,respectiv am flotant in alt oras si alt judet! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Transfer pensie la caminul de batrani! valentin2012 valentin2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o problema! Bunica mea este bolnava si a trebuit sa o internam la un camin de batrani! nu poate sa aiba grija de ea ... (vezi toată discuția)