avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Valoare expertiza financiar-contabila pentru asociatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Valoare expertiza financiar-contabila pentru asociatie propietari

Care este valoarea unei expertize financiar contabile a unei asociatii de propietari de 136 de apartamente ?
Cel mai recent răspuns: ellyna_57 , utilizator 13:47, 28 August 2015
Va multumesc!Dar casiera este si presedinte de asociatie!Sicer sa va spun o sa incerc sa merg la Primaria orasului Gura-Humorului,poate voi primi ceva lamuriri!
Buna ziua,

pentru a verifica "daca banii sunt predati" puteti sa cereti relatii de la furnizorii de utilitati. Veti intreba daca exista restante si daca da ce facturi sunt neplatite. In acest mod veti sti daca banii dvs ajung unde trebuie sau nu. Succes !
Va multumesc mult!Maine e ziua cea mare am reusit sa strang o parte din locatari si am invitat-o la discutii ,iar luni urmeaza sa verificam daca sunt sau nu achitate facturile de utilitati.Am rugat-o sa ne aduca copie dupa somatiile de plata facuta restantierilor,iar acolo unde este cazul nr.de dosar pentru cei trimisi in judecata.Tabelele cu sumele de plata ce trebuiau afisate si sa fie contrasemnate de Presedintele asociatiei,facturile cu diferentele care le invoca si de unde provin.Oricum marea majoritate dintre locatari sunt la zi cu plata,restantierii find doar 7 ,din intreaga asociatiei-cu restante foarte mari si pentru care trebuia sa introduca in instanta actele,restantele fiind de peste 5 ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata expertiza mirusaby mirusaby Buna ziua, am si eu iarasi o problema : la adunarea generala din luna iun.2012 s-a hotarat schimbarea comitetului executiv, si efectuarea unei expertize ... (vezi toată discuția)
Proces cu asoc: asistare/participare la expertiza contabila judiciara fbogdan fbogdan Litigiu cu Asoc. Propr, eu sunt parat. S-a admis expertiza contabila. Avocatul meu spune ca nu are baza legala ca sa ceara instantei sa admita ca eu (parat) sa ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila nicoleta dumitru nicoleta dumitru buna ziua, stie cineva cat costa o expertiza contabila facuta la asociatia de locatari pe un an? (vezi toată discuția)