Va multumesc!Dar casiera este si presedinte de asociatie!Sicer sa va spun o sa incerc sa merg la Primaria orasului Gura-Humorului,poate voi primi ceva lamuriri!
pentru a verifica "daca banii sunt predati" puteti sa cereti relatii de la furnizorii de utilitati. Veti intreba daca exista restante si daca da ce facturi sunt neplatite. In acest mod veti sti daca banii dvs ajung unde trebuie sau nu. Succes !
Va multumesc mult!Maine e ziua cea mare am reusit sa strang o parte din locatari si am invitat-o la discutii ,iar luni urmeaza sa verificam daca sunt sau nu achitate facturile de utilitati.Am rugat-o sa ne aduca copie dupa somatiile de plata facuta restantierilor,iar acolo unde este cazul nr.de dosar pentru cei trimisi in judecata.Tabelele cu sumele de plata ce trebuiau afisate si sa fie contrasemnate de Presedintele asociatiei,facturile cu diferentele care le invoca si de unde provin.Oricum marea majoritate dintre locatari sunt la zi cu plata,restantierii find doar 7 ,din intreaga asociatiei-cu restante foarte mari si pentru care trebuia sa introduca in instanta actele,restantele fiind de peste 5 ani!
Plata expertiza
mirusaby
Buna ziua,
am si eu iarasi o problema : la adunarea generala din luna iun.2012 s-a hotarat schimbarea comitetului executiv, si efectuarea unei expertize ... (vezi toată discuția)