avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SUGTC sau IUGTC ONESTI JUD BACAU
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SUGTC sau IUGTC ONESTI JUD BACAU

Buna seara va rog o adresa a intrepriderii scrisa in titlu pentru recuperarea carnetului de munca Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 28 Iunie 2025
Buna ziua, ati rezolvat ceva ? pt ca si tatal meu vrea sa faca acelasi lucru dar nu se stie unde sunt arhivele. Multumesc
Buna ziua! Ati reusit sa gasiti arhiva IUGTC ONESTI? Incerc sa ajut pe cineva sa isi gaseasca cartea de munca si nu stiu de unde sa incep. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, tatăl meu a pierdut cartea de munca de peste 20 ... Barbalata Elena Barbalata Elena Bună ziua, tatăl meu a pierdut cartea de munca de peste 20 de ani..caut sai fac dosar de pensie.Ca sa dau cartea de munca pierduta la monitorul oficial, ... (vezi toată discuția)
Detalii despre cartea de munca pierduta Mihaeladk Mihaeladk Tatal meu si-a pierdut cartea de munca si incerc sa il ajut sa aplice ptr pensie. Stiu ca trebuie declarata cartea de munca pierduta la Monitorul Oficial, dar ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ias corabia olt G Alexandra G Alexandra Bună ziua, As dori sa aflu unde pot găsi cartea de munca dintre anii 1988-1995 a mamei mele, inginer atunci, am sunat la ITM și nu este fiind înainte de ... (vezi toată discuția)