avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, tatăl meu a pierdut cartea de munca de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, tatăl meu a pierdut cartea de munca de peste 20 ...

Bună ziua, tatăl meu a pierdut cartea de munca de peste 20 de ani..caut sai fac dosar de pensie.Ca sa dau cartea de munca pierduta la monitorul oficial, îmi cere nr înregistrare cine a eliberato.etc.Nu știu unde sa adresez pt ca ITM de Constanța zice ca nu știe,cartea fiind eliberata de iase Remus Opreanu. Mulțumesc
Cartea de munca ,ma refer din anii 1976,,77
Ultima modificare: Duminică, 23 Martie 2025
Barbalata Elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Barbalata Elena , utilizator 09:06, 24 Martie 2025
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Tatal dvs sa mearga la un notar sa dea declaratie pe propria raspundere ca a pierdut carnetul de munca , apoi cu acea declaratie sa meraga la Monitorul Oficial sa declare pierdut carnetul de munca.

Dupa ce obtine Monitoul Oficial sa urmeze pasii postati de mine in link-ul de mai sus..

Niciun ITM din tara nu are informatii despre arhiva fostelor unitati de stat..
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta, dar detin o copie Apostu Monica Apostu Monica Bună ziua. De curand părinții mei au constatat ca nu isi mai gasesc cartile de munca, dar detin copiile acestora. Cum ar trebui sa procedeze pentru a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatăl meu nu își găsește cartea de munca . a ... Mariya22 Mariya22 Buna ziua! Tatăl meu nu își găsește cartea de munca . A mers la casa pensiilor , ITM dar nu ia dat nicio informație. La ANAF la găsit precum a cotizat ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de munca pt pensionare geneva07 geneva07 Doresc sa obtin adeverinte de vechime in vederea pregatirii dosarului de pensionare. Pentru angajatori desfiintati dupa 1989 ( din tara si din Bucuresti), cum ... (vezi toată discuția)