avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NUP in mai multe dosare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NUP in mai multe dosare

Buna seara,

Urmeaza, cel mai probabil, sa primesc NUP intr-un dosar de hartuire. Prefer sa nu intru in detalii... Mai pot pe viitor sa primesc NUP pentru acelasi tip de infractiune sau pentru alta care, la fel, nu este foarte grava.

Multumesc,
Ionut
~ Conținut șters la cerere ~
NUP nu se mai dispune de la 01.02.2014.
Clasarea sau renuntarea la urmarire penala, sunt soluţiile de neurmărire şi netrimitere în judecată pe care le poate dispune procurorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinceperea urmaririi penale, declaratii martori lipsa din dosar dan81 dan81 Un cetatean mi-a daramat un gard.M-am adresat postului de politie ,iar domnul politai fiind prieten cu cel care mi-a daramat gardul,a propus neinceperea ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin malinap malinap Buna seara, in decembrie am sustras din magazin doua coliere in valoare de 111 lei. Regret enorm ceea ce am facut, nu am gandit pe moment. Produsele au fost ... (vezi toată discuția)
Furt din mall...pedeapsa? floreastefan floreastefan Buna ziua! ziua trecuta am facut o greseala, in sensul ca am incercat sa sustrag din incinta unui magazin din mall 2 articole vestimentare in valoare de 389 ... (vezi toată discuția)