TITANION a scris:
3. Care vor fi efectele produse de admiterea actiunii mele ?
Recunoasterea a avut ca efect stabilirea filiatiei.
Prin admiterea acţiunii in contestarea recunoasterii de paternitate se inlatura cu efect retroactiv filiatia stabilita prin acea recunoastere. (si de aici decurg si alte efecte: cu privire la nume, succesiune etc.)
Pentru lamuriri suplimentare ar fi bine sa discutati cu avocatul dvs.
Si cred ca dvs. veti intelege mai bine decat alti utilizatori de ce este necesar sa nu va rezumati la raspunsurile
generale din forum.
TITANION a scris:
sunt obisnuit sa traiesc in litera si spiritul regulamentelor militare in postura de comandant .
Cunoasteti vreun comandant de oşti care sa fi câştigat războiul dupa ce i-a dezvaluit adversatului strategia de atac?
Nici eu :) Prin urmare, daca nu ne banuiti ca scriem pe aici de dragul de a ne face si adversarii din dosarele de maine mai luminati decat erau, inseamna ca nu veti gasi pe forumuri chiar toate lamuririle pe care le puteti afla intr-un birou.
Vorbesc in general, fiindca in speta dvs. n-ar fi lucruri de finete, cat prea multe explicatii de dat (citarea e una, prezenta e altceva, le amestecati cu probatoriu, desi n-ar trebui, nu va sunt clare calitatile procesuale/cine si ce demersuri ar trebui sa faca si impotriva cui etc.)