Am fost numita ca lichidator la un SRL ,in iulie 2015 .Societatea nu a depus situatiile financiare din 2006 , nu am intrat in posesia evidentei contabile primare, nu pot reconstitui contabilitatea , ca urmare ANAF nu-mi se poate emite certificatul fiscal(pâna nu se depun bilanțurile).SRL-l are datorii la finante si au fost emise 2 adrese de atragerea raspunderii solidare -art 27 alin2 OG 92/2003 catre asociat si administrator care acoperea integral aceasta datorie/Cum procedez in aceasta situație?Pt ca in etapa aIVa pt lichidare nu am certificat fiscal , cum fac bilantul de inchidere ?Fac precizarea ca unul dintre asociati a decedat.
Dupa parerea mea cred ca ar trebui sa solicitati intrarea societatii in insolventa și, urmare a finalizarii dosarului de catre instanta, veti obtine o hotarare prin care societatea este radiata.
Radiere firma
eu1961
am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)