avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... dizolvare si lichidare srl in baza art.237 si art.252
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

dizolvare si lichidare srl in baza art.237 si art.252

Am fost numita ca lichidator la un SRL ,in iulie 2015 .Societatea nu a depus situatiile financiare din 2006 , nu am intrat in posesia evidentei contabile primare, nu pot reconstitui contabilitatea , ca urmare ANAF nu-mi se poate emite certificatul fiscal(pâna nu se depun bilanțurile).SRL-l are datorii la finante si au fost emise 2 adrese de atragerea raspunderii solidare -art 27 alin2 OG 92/2003 catre asociat si administrator care acoperea integral aceasta datorie/Cum procedez in aceasta situație?Pt ca in etapa aIVa pt lichidare nu am certificat fiscal , cum fac bilantul de inchidere ?Fac precizarea ca unul dintre asociati a decedat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 22:56, 14 Septembrie 2015
Dupa parerea mea cred ca ar trebui sa solicitati intrarea societatii in insolventa și, urmare a finalizarii dosarului de catre instanta, veti obtine o hotarare prin care societatea este radiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma eu1961 eu1961 am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)
Transfer marfa de pe o firma pe alta si insolventa ursuloaica ursuloaica • va rog mult ajutati-ma cu sfaturi pt urmatoarea problema: -soc veche,cu 2 asociati,platit de tva si impozit pe profit,stoc de marfa 5 miliarde,datorii ... (vezi toată discuția)