avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda circulatie
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda circulatie

In 5 iulie 2013 am priit o amenda de circulatie pe Podul Agigea pe care am platit-o in ziua urmatoare in Mangalia. In iulie 2015 am primit executare silita pentru suma de 160 Ron, amenda chipurile neplatita in 2013. Din pacate nu mai gasesc chitanta, ce pot face in acest sens?

Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 17:34, 28 August 2015
Buna ziua!

Pentru incetarea executarii silite trebuie fie sa platiti suma pentru care sunteti urmarit, fie sa faceti dovada ca debitul respectiv a fost deja achitat.
Dvs. sunteti cel care trebuie sa faceti dovada efectuarii platii. In lipsa chitantei, puteti face demersuri pe langa organul fiscal la care ati achitat in 2013 pentru eliberarea unei dovezi de plata.
Din pacate, alte variante nu aveti la indemana.

Va urez succes!
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2015
Iulia Blaja, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda platita la agentul de circulatie in 2011, executare silita in 2015 - heeelp luc1kws luc1kws Buna ziua, va cer ajutorul legat de o amenda achitata la agentul de circulatie in Prahova, in 2011. atunci stiu ca agentul mi-a spus ca nu mai e necesar sa ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie iulipaul iulipaul am primit o amenda de circulatie pe 15.01.2014 ,am platit-o dar numai gasesc chitanta si mi-a venit prin posta notificare ca nu am platit amenda ,cum pot ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie iulianroventa iulianroventa Am primit o amenda de circulatie in august 2013 in judetul Braila. Am achitat jumatate din amenda(conform legii) pe loc la agentul de politie, pentru care am ... (vezi toată discuția)