avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA

Buna ziua,
Recent am schimbat adresa de domiciliu din buletin, respectiv talon auto. Adresa anterioara era in alt judet, acum adresa de domiciliu este in alt judet. Polita RCA mai este valabila? Pe polita apare numarul vechi de inmatriculare si adresa anterioara. Cei de la Asigurari mi-au spus ca e valabila doar daca nu ies cu masina din tara, dar la un eventual control al politiei rutiere ar trebui sa fie valabila.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:27, 11 Septembrie 2015
Polita dv este valabila pana la expirare, seria de sasiu a ramas aceeasi.Pt "linistea"dv. depuneti la asigurator o copie talon si o cere prin care solicitati sa va inscrie pe polita rca nu de inmatriculare actual. si noua adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez daca mi-am schimbat numele si domiciliul dar actele masinii sunt pe numele vechi? papyto papyto mi-am schimbat numele si domiciliu (am schimbat toate actele buletin permis) talonul masini a ramas pe vechiul nume si vechea adresa cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)
Dacă am imatricula o mașină din alt județ este valabilă ... Dan Cantemir Dan Cantemir Dacă am imatricula o mașină din alt județ este valabilă rovinieta de la vechiul proprietar (vezi toată discuția)
Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)