Buna ziua, am contractat un credit de nevoi personale fara ipoteca in anul 2008 in valoare de 5000 euro. Am platit ratele pana in martie 2010 dupa care din lipsa unui buget si a unui loc de munca nu am mai reusit sa achit ratele. Am fost sunat de multe ori de banca pentru a-mi achita datoria dar nu am reusit din lipsa unui venit. A trecut un timp in care tot mai primeam cate o scrisoare de la banca iar in 2012 ma anuntau ca banca a vandut creantele unui recuperator. In 2013 am primit o notificare sa achit creditul in termen 15 zile care era in valoare de 5600 euro desi eu reusisem sa achit aproape jumatate, in 2010 mai aveam 3200. Apoi mi-au pus poprire pe salar, iar pana in ziua de azi cand am mai primit o scrisoare prin care mi se spune sa achit datoria in valoare de 6600 euro. va rog dati-mi niste sfaturi cum sa procedez, ce sa fac? cat mai creste datoria? nu am nimic pe numele meu. multumesc
Datoria va creste pana la acoperirea integrala a debitului[capital+accesorii(dobanzi,penalizari)],ptr.a afla suma exacta, trebuie sa luati legatura fie cu firma recuperatoare, fie cu executorul judeatoresc.
Executare silita
boby_bt
Buna ziua, am contractat un credit. Nu mai am acelasi loc de munca, dar banca nu vrea ...sau nu poate ....sa-mi aprobe o reesalonare prin care sa-mi deschida ... (vezi toată discuția)