avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... presedinte neales
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

presedinte neales

Actele semnate de un presedinte neales sunt valabile sau nule?
Cel mai recent răspuns: 280366 , utilizator 16:38, 1 Aprilie 2015
daca nu exista personal in cadrul primariei, puteati face angaja o expertiza contabila autorizata pe banii dvs. instanta este obligata sa tina seama de ea
Nu , toate actele semnate de un pretins presedinte sunt lovite de nulitate .
Insusirea unei calitati ...fals...uz de fals ...cred ca nu ne-ati dat toate relatiile pentru a va putea da un raspuns complex.
TamaraL a scris:

Nu , toate actele semnate de un pretins presedinte sunt lovite de nulitate .
Insusirea unei calitati ...fals...uz de fals ...cred ca nu ne-ati dat toate relatiile pentru a va putea da un raspuns complex.

Va rog sa-mi oferiti un mic detaliu...
Atunci cand este schimbata conducerea integrala a unei asociatii de propietari ,un presedinte ca sa poata avea dreptul de mandatar al asociatiei de propietari in instanta (a angajat un consilier juridic particular care il reprezinta in instanta -actiuni individuale/fiecare locatar /debitor) trebuie sa intre in legalitate conform unei hotarari judecatoresti care sa ateste acest fapt ca...numitul...X ...de la data de are drept de mandatar al asociatiei de propietari nr.....

Nu exista contract de asociere intre locatari si asociatie .
reprezentant legal al asociatiei a fost fostul presedinte .
Daca nu a actualizat in forma scrisa pe numele sau - are dreptul sa se autodenumeasca reprezentant legal al asociatiei si sa angajeze aparator care nu face parte din baroul avocatilor ci are calitatea de angajat la o Bancpost ?

va multumesc anticipat pentru raspuns.

o seara placuta.
Multumesc participantilor la discutie! M-am consolat! Credeam ca numai in asociatia pe care o cunosc se intampla. Problemele asociatiilor de prop.reprezinta cazuri lipsite de importanta, cum am mai spus, acestea nu contribuie cu bani la buget, judecatorii fac si ei ce pot pentru a lua cat li se ofera din dreptaea cuvenita unora, impartind- o cu cei carora dreptatea le lipseste.
Traim cu adevarat intr-un stat atat democratic incat aplicarea legilor a devenit facultativa
... Vorba lui Vasile Alexandri cu Judecata lui Papuc : "Se gaseste mai multa judecata in papucul meu decat sub palaria "...unor judecatori!
In concluzie: nu se poate face nimic impotriva celor care fura. Tony.
NB. Inca este bine, mai bine decat saptamana viitoare!...
tonyyyy a scris:

Multumesc participantilor la discutie! M-am consolat! Credeam ca numai in asociatia pe care o cunosc se intampla. Problemele asociatiilor de prop.reprezinta cazuri lipsite de importanta, cum am mai spus, acestea nu contribuie cu bani la buget, judecatorii fac si ei ce pot pentru a lua cat li se ofera din dreptaea cuvenita unora, impartind- o cu cei carora dreptatea le lipseste.
Traim cu adevarat intr-un stat atat democratic incat aplicarea legilor a devenit facultativa
... Vorba lui Vasile Alexandri cu Judecata lui Papuc : "Se gaseste mai multa judecata in papucul meu decat sub palaria "...unor judecatori!
In concluzie: nu se poate face nimic impotriva celor care fura. Tony.
NB. Inca este bine, mai bine decat saptamana viitoare!...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

asa este......=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

opinii directe si concrete !

poate cineva va tine cont si de "durerea cetatenilor care sunt OAMENI NEDREPTATITI .

Thank You !

=D>=D>=D>

cu respect,
rodica_post

Alte discuții în legătură

Adunare generala handsu handsu Daca intr-o asociatie de proprietari nu se tin adunarile generale obligatorii anuale ,nici alegerile stabilite din 2 in 2 ani ,se poate aprecia ca asociatia ... (vezi toată discuția)
Un presedinte al asociatiei de propietari are dreptul sa excluda vicepresedintele ales la adunarea generala exceptionala? rodica_post rodica_post un presedinte al asociatiei de propietari are dreptul sa excluda vicepresedintele ales la adunarea generala exceptionala? motivul ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Contract mandat presedinte asociatie de proprietari oroian2002 oroian2002 Buna ziua, am ales presedinte de asociatie de proprietari si am urmatoarele nelamuriri: 1. se va incheia un contrat de mandat intre asociatie si ... (vezi toată discuția)