AngiF a scris:
. Ori, de cele mai multe ori cererile de angajare vin la Depatament Resurse Umane, unele se inregistreaza, altele ajung in gunoi, la fel si propunerile pentru prime. As vrea sa fac o sesizare directorului general sa fac un circuit al documentelor, unde trebuie sa-l cuprind?
Ca unele CV-uri ajung la gunoi, hm, mai inteleg... dar referatele pentru acordarea de prime? la gunoi? pai cine le arunca la gunoi?
poate e lipsa de organizare si poate chiar de responsabilitate, imi permit sa spun :(
Nu stiu cume e organizat serviciul de rU la dvs, dar in mod sigur nu strica niciodata sa introduceti niste reguli simple si clare privind actiunile de facut
nu chiar tot trebuie trecut in ROI, pentru ca multe tin doar de organizarea activitatii specifice departamentului RU
Eu recomand checklist-uri pentru anumite activitati, instructiuni de lucru grafice (ce se face, cand si cine eventual) pentru unele actiuni - de exemplu zic.
Ele pot fi pur si simplu afisate in birou, la vedere, cel putin pana intra in uzanta in mod cotidian
.. si la director va sfatuiesc sa nu mergeti cu o sesizare ci cu o propunere :)
daca aveti un sef de RU, mergeti inatai la el/ea
succes!