avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract

Pot angaja un paznic cu contract de munca, la un SRL, doar trei ore pe saptamana? Vreau doar sa imi pazeasca un local doar trei ore, sambata, de la ora 22 la 1. Cum trebuie sa procedez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: costicul , utilizator 14:18, 2 Septembrie 2015
Salariul minim de incadrare nu poate fi mai mic de 1050 lei brut lunar.
Ce suma trec in CIM si ce suma trec in revisal?
Asa cum v-am spus, minim trebuie sa fie 1050 lei brut. Dvs puteti oferi un salariu mai mare de acesta .

1050 lei brut este pentru un program de 8 ore/zi .

Avand in vedere mesajul initial ca se va lucra doar 3 ore/sapt , atunci salariul minim brut lunar va fi in jur de 80 lei.

Se va trece aceeasi suma la salariu, atat in c.i.m. cat si in REVISAL.
Asa am trecut . Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de noapte bogdybal bogdybal Buna ziua, Am o nelămurire fata de sporul de noapte. Lucrez in schimburi, I, II și III. Schimbul III de la ora 00.oo la 08.oo, deci am 6 ore de noapte. ... (vezi toată discuția)
Sporul de noapte dejescuadina71 dejescuadina71 Buna seara lucrez ca agent de securitate in sistem de paza si as dori sa stiu ,sporul de noapte se plateste la salariul actual pe care il am de 975 lei sau la ... (vezi toată discuția)
Sporul de noapte inclus in salar? bubu_17iuby bubu_17iuby buna ziua, sunt nou si nu stiu prea multe, vroiam sa va intreb ceva, lucrez la o firma unde am semnat un contract putin cam ciudat, la 40ore/saptamna in 3 ... (vezi toată discuția)