avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasarea_Modificare in Rrvisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasarea_Modificare in Rrvisal

Buna dimineata. La prelungirea perioadei de detasare cum prelucrez modificarea in Revisal? Este corect sa
- modific la "suspendare" perioada de suspendare a contractului ca urmare a detasarii sau
- fac corectie in "detasare"?
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2015
werepairit, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 1 Septembrie 2015
Programul REVISAL nu are si optiunea de modificare a detasarii.

Parerea mea este ca se va opera incetarea primei detasari si apoi se completeaza noua detasare.
Nu imi sunt clare termenele:
- incetarea detasarii ar trebui sa o fac in ultima zi de detasare sau in prima zi in care se intoarce?
- detasarea o operez cu o zi inainte de perioada de detasare?

Multumesc mult de raspuns
Incetarea se face in ultima zi de detasare, iar detasarea se opereaza anterior inceperii detasarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire detasare revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua! Cum inregistrez in Revisal prelungirea detasarii? Durata detasarii este pana pe data de 04.06 inclusiv. Se doreste prelungirea acesteia cu 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Transmitere prelungire detasare in revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal prelungire detasare. GrosuMaria GrosuMaria Am un salariat detasat din 2014.Acum doresc prelungirea detasarii si nu stiu cum s-o fac (trebuia sa-l comunic din martie cu prelungirea detasarii). Daca merg ... (vezi toată discuția)