tata regaseste fiica din prima casatorie dupa 30 ani e stabilita in germania, a fost casatorit si a divortat dupa 6 ani platitor de pensie alimentara pana la varsta de 18 ani ai fetei.
ulterior cunoscand pe mama am aparut eu
la solicitareala tatalui meu catre fabrica pentru a creste copilul adica pe mn i se acorda un apartament
am fost recunoscut ca fiu de catre tatal meu insa la acordarea apartamentului nu era casatorit cu mama, s-au casatorit ulterior eu am deja 41 ani
sora mea de tata mai mare cu 10 ani poate emite vreo pretentie in cazul decesului tatalui meu ?? tata are totusi o varsta , mama la fel , sora mea zice ca a fost infiata de tatal ei vitreg dar nu inteleg dece a mai platit tata pensie alimentara!!! daca a fost infiata
GermanAlex,
Userul vorbeşte despre înfierea surorii vitrege de către o altă familie, deci aparţine altei familii dacă a fost înfiată. Nu este voprba despre un copil biologic şi unul înfiat în cadrul aceleiaşi familii. Dacă a fost înfiată de către altă familie, atunci NU are drept de moştenire de la tatăl biologic, ci de la tatăl adoptiv.