avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acte proprietate, duplicate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acte proprietate, duplicate

Buna ziua ! As dori si eu o informatie, care ar fi procedura de obtinere a unor duplicate pentru actele de proprietate al unui teren , actele le-am pierdut in urma unor mutari de la o resedinta la alta in decursul timpului. Mentionez ca terenul l-am obtinut in urma unei licitatii de la o primiarie ,am facut actul de proprietate la notar , intre timp piata imobiliara a cazut si n uam facut nimic cu terenul respectiv , acum as dori sa il vand si am nevoie de documente. Care ar fi procedura , unde ma pot adresa ? de unde incep? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ersin Dervis , Consultant resurse umane 21:58, 2 Septembrie 2015
Se obtine in baza unei cereri care se depun la primăria în raza căreia se află imobilul menţionat în titlu. Cererea va fi însoţită de următoarele acte: anunţul din Monitorul Oficial al României privind declararea pierderii titlului de proprietate, certificatul fiscal recent privind imobilul, copiile actelor de identitate ale titularilor, declaraţia notarială pe proprie răspundere a titularului menţionat în titlu de proprietate în care să se arate ca nu a înstrăinat sub nici o formă imobilul şi că nu au fost şi nu sunt litigii pe rolul instanţei de judecată care să aibă ca obiect imobilul menţionat în titlul de proprietate, precum şi orice alte acte pe care primăria le consideră necesare.
[ link extern ] /
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru titlu de proprietate LittleMary LittleMary Buna ziua, As dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a scoate un duplicat al titlului de proprietate. Mentionez ca l-am dat pierdut in Monitorul oficial ... (vezi toată discuția)
Emitere duplicat certificat de proprietate ralulu ralulu este posibila obtinerea unui duplicat la certficatul de proprietate pierdut? Care sunt etapele ce trebuie parcurse ? (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit pierdut dtztz dtztz Buna ziua. Sunt in situatia in care am pierdut titlul de propietate pt un teren arabil (vita de vie). L-am ratacit pt ca nu l-am folosit ani de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)