avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plata frauduloasa on line
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plata frauduloasa on line

Din cardul personal s'au efectuat o serie de cumparaturi frauduloase, on line, pana la epuizarea sumei disponibile. Cumparaturile s'au efectuat din strainatate, eu fiind in acea zi in tara.
Avand in vedere ca sunt pensionar, pe card aveam toate economiile inclusiv pensia din august , situatia ma dispera, formulez intrebarile de mai jos:
Cum pot sa'mi recuperez banii?
Cui trebuie sa ma adresez?
Cine ma mai poate ajuta, in afara bancii?
Cat timp trebuie sa astept pana la rezolvarea problemei?
Ar trebui sa formulati o plagere penala pentru a afla persoana care a efectuat cumparaturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ifn se foloseste de codul de securitate de pe spatele cardului pentru a-si insusi imprumutul restant Catalina_P Catalina_P Buna ziua, In urma cu mai mult de 1 an, am facut un imprumut rapid on-line, avand nevoie urgenta de bani. Nu am reusit sa il achit la timp si, fiind dobanda ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o problema f urata, vreau sa știu dacă pot iesi ... Anda303 Anda303 Bună ziua, am o problema f urata, vreau sa știu dacă pot iesi din ea cumva sau trebuie deschis proces și dacă câștig. Am vrut sa vând o bicicleta pe ... (vezi toată discuția)
Retragere de bani fraudulos din card dumiel dumiel Buna seara,  Pe data de 13.07.2011 in jurul orei 14.30 vrand sa retrag o suma de bani de la ATM-ul de la sediul agentiei [editat] din localitate, am ... (vezi toată discuția)