avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Grad I
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Grad I

Buna ziua!Anul acesta, 2015, am obtinut gradul didactic I in invatamant. Deoarece diplomele de grad se elibereaza dupa 1 an, declaratia pe propria raspundere conform careia am obtinut gradul didactic I, declaratie care trebuie predata la secretariatul scolii, trebuie facuta la notariat sau nu?
Cel mai recent răspuns: Alinne , utilizator 22:44, 5 Septembrie 2015
În mod normal nu ar trebui să legalizați declarația pe proprie răspundere, decât dacă vă specifică conducerea școlii în mod expres acest lucru. Puteți anexa la această declarație și copia de pe Raportul de inspecție completat în ziua acordării gradului I. Mult succes și felicitări pentru obținerea gr. I!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2015
Alinne, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre completarea cartii de munca misu25 misu25 O intrebare: sunt profesor; anul trecut scolar am promovat examenul pt obtinerea gradului I in invatamant; acum doresc sa fac un imprumut pt a-mi lua o casa; ... (vezi toată discuția)
Plata studii superioare llumy llumy Daca diploma de absolvire studii superioare - este completata pe data de 24.07.2013 de catre universitate, - se elibereaza pe data de 19.09.2013, - tot pe ... (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)