avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuzul tacit de a ridica banii trimisi prin mandat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuzul tacit de a ridica banii trimisi prin mandat postal cu confirmare de primire

Acest subiect are legatura cu subiectul "Refuzul de a incasa jumatate din cheltuielile cu intretinerea"
Cum am scris in subiectul mentionat inainte, dupa refuzul vecinului din 26.08.2015 de a-mi incasa jumatate din cv. chetuieli de intretinere pentru luna iulie 2015, am decis in 27.08.2015 sa-i trimit acei bani prin mandat postal cu confirmare de primire.
In data de 02.09.2015, dimineata, gasesc in cutia mea postala avizul prin care era instiintat "Destinatar: " - vecinul si cu adresa vecinului. Am luat avizul si m-am dus astazi, 03.09.2015, la posta sa intreb ce este cu el, iar la posta am primit raspunsul ca "poate l-a introdus din greseala postasul" (?!) si sa-l introduc eu in cutia postala a vecinului, ceea ce am si facut cand am ajuns acasa.
In aceasta seara de 03.09.2015 a sunat vecinul la usa, iar cand i-am deschis, mi-a aruncat avizul mototolit in casa, spunandu-mi sa nu-i "mai bag gunoaie in cutia lui postala", de parca acel aviz eu l-am facut si poate considera ca avizele postale sunt gunoaie...
Astfel, vecinul care este insarcinat sa colecteze taxele pe scara refuza tacit ridicarea sumei de bani reprezentand cv jumatate cheltuieli de intretinere pentru luna iulie 2015 si, astfel, blocandu-mi suma de bani la posta.
Mentionez inca odata ca nu avem o asociatie de proprietari / locatari si vecinul este desemnat sa colecteze aceste cheltuieli. Mai mentionez inca odata ca locuiesc cu chirie din anul 2003 intr-un apartament ANL, iar eu am suportat luna de luna cv cheltuielilor pentru intretinere.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:36, 3 Septembrie 2015
Mandatul postal cu confirmare de primire dovedeste interesul dvs pentru a va achita cota intretinere
Destinatarul mandatului urmeaza sa justifice de ce nu a preluat suma trimisa de dvs
Interventie moderator
Va rog sa continuati discutia acolo unde ati inceput-o, adica la;

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a incasa jumatate din cheltuielile cu intretinerea marius_cretoiu marius_cretoiu Locuiesc intr-un apartament cu chirie intr-un bloc ANL. Nu exista asociatie de locatari, deoarece proprietar este primaria. Luna trecuta am fost sa intreb ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Mandat pe o adresa eronata gambette gambette Am gasit in cutia de scrisori un aviz postal cu adresa mea, in legatura cu primirea unui mandat dar numele destinatarului corespunde unei persoane pe care o ... (vezi toată discuția)