avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat pe o adresa eronata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat pe o adresa eronata

Am gasit in cutia de scrisori un aviz postal cu adresa mea, in legatura cu primirea unui mandat dar numele destinatarului corespunde unei persoane pe care o cunosc. locuieste clandestin in imobil fara forme legale (la ap.unei prietene, nu are acolo adresa de domiciliu) si fata de care ma aflu intr-o situatie conflictuala. .Am fost la posta iar oficianta a confirmat existenta mandatului expediat pe adresa mea dar nu a putut sa precizeze ce fel de mandat nici identitatea expeditorului si mi-a recomandat se pun avizul la avizierul din holul de la intrare.Nu cred ca tine de latitudinea mea de a proceda astfel .Aceste lucruri ma deranjeaza si imi creeaza o stare de teama ar exista temeiuri pentru a depune o plangere la politie?
Cel mai recent răspuns: petricadracea , utilizator 22:00, 16 Iulie 2016
dati-i mandatul destinatarului real chiar daca a ajuns la dvs.
Pentru ce sa depuneți plangere?

Îl puteți lasă la avizier ca sa nu va complicați dacă nu vreți sa îl predați persoanei.
Cu ce autoritate pot face oficiul de a-i da avizul asta este atributia postasului Pe langa asta adresa de domiciliu a acestuia nu corespunde cu cea din aviz , identitatea nu ii este cunoscuta in cadrul asociatiei de proprietari .
Nu aveți ce sa faceți.
Poștașul executa o comanda.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Procedura de informare despre hj gheorghe1938 gheorghe1938 Va rog, care este procedura de informare a continutului unei hotarari judicatoresti.. Persoana care trebuia sa primeasca HJ in plic de la tribunal, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)