avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program lucru presedinte asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program lucru presedinte asociatie de locatari/propietari

Buna ziua,

1. As dorii sa stiu exact ce program de lucru poate avea presedintele de asociatie, daca el trebuie sa fie in biroul asociatiei de locatari?Modul de comunicare daca exista o problema in bloc.

Cel mai recent răspuns: bureac62 , utilizator 11:12, 17 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce program trebuie sa aiba caseria asociatiei de locatari si ce locatie ? daniela09021968 daniela09021968 Buna ziua, Cu toate că în legislaţia privind funcţionarea asociaţiilor de locatari nu se prevede clar un orar de funcţionare a casieriei, se recomandă ... (vezi toată discuția)
Refuz plata casier asociatie hero hero Buna ziua, am si eu o (alta problema ) pe care vreau sa o clarific. Am primit o cerere de la un propietar prin care ma roaga ( in calitate de presedinte) sa ii ... (vezi toată discuția)
Metode de crestere a incasarilor in asociatie Dana Marin Dana Marin Cu siguranta exista persoane de decizie in asociatii care au experimentat diverse metode de crestere a incasarilor la intretinere. Noi avem multe restante, ... (vezi toată discuția)