avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Stampila la traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Stampila la traducator autorizat

Buna ziua!

Sunt traducator autorizat si stiu ca stampila rotunda de PFA este necesara doar daca profesez independent, dar mai e nevoie de aceasta daca sunt angajata in cadrul unei firme?

Am o stampila care atesta ca sunt traducator autorizat (nume, nr. autorizatie) dar nu stiu daca mai am nevoie de inca una sau in ce conditii ...

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat angajat docco docco Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva cu privire la urmatorul aspect. Sunt traducator autorizat iar pana la 31.12 2010 am fost inregistrat la fisc ca ... (vezi toată discuția)
Limite prestare servicii de traduceri - specializare ªtiinþele naturii ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema. Am un Atestat Profesional, eliberat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii avand drept ... (vezi toată discuția)