Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

carmen.balan1967@yahoo.com 
	    	Utilizator

Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Utilizator

Utilizator	    

~ final discuție ~
 cristina69	                   

Va rog sa imi spuneti daca in situatia in care un angajat se afla in concediu fara salar (5 zile consecutiv) si printr-o cerere de rechemare semnata de ... (vezi toată discuția)
	                    cristina69	                   

Va rog sa imi spuneti daca in situatia in care un angajat se afla in concediu fara salar (5 zile consecutiv) si printr-o cerere de rechemare semnata de ... (vezi toată discuția)

papic	                   

un angajat a beneficiat de 7 zile concediu de odihna pe luna ianuarie, tot ianuarie a lucrat 192 de ore, angajatul lucreaza pe ture de noapte cate 12 ore ... (vezi toată discuția)
	                    papic	                   

un angajat a beneficiat de 7 zile concediu de odihna pe luna ianuarie, tot ianuarie a lucrat 192 de ore, angajatul lucreaza pe ture de noapte cate 12 ore ... (vezi toată discuția)

nicodal	                   

Sunt angajata de 3 ani si 6 luni la acelasi loc de munca.
Vreau sa imi iau concediu fara plata aproximativ 3 luni pt rezolvarea unor probleme personale. Daca  ... (vezi toată discuția)
	                    nicodal	                   

Sunt angajata de 3 ani si 6 luni la acelasi loc de munca.
Vreau sa imi iau concediu fara plata aproximativ 3 luni pt rezolvarea unor probleme personale. Daca  ... (vezi toată discuția)