avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitante persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitante persoane fizice

pentru o unitate de comert cu amanuntul dotata cu casa de marcat fiscala in cazul in care vand catre o persona fizica bunuri pentru care emit factura fiscala in cazul in care plata se va face ulterior (2 zile) trebuie sa mai emit bon fiscal sau este suficienta chitanta? Dar in cazul in care incasarea se face in alta luna (dupa 60 zile) ?
Cel mai recent răspuns: andreescu07 , utilizator 18:03, 8 Septembrie 2015
Eu va sugerez sa emiteti bon fiscal, care va tine numai loc de chitanta.
ok, dar cum inregistrez raportul fiscal al casei de marcat pentru ca eu am platit odata tva-ul cand am inregistrat factura iar cand o sa fac incasarea (peste 60 zile) pe casa de marcat o sa mai apara inca odata ca vanzare pe raportul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta persoana fizica ContSters189283 ContSters189283 Buna ziua, as dori sa stiu, daca o persoana juridica, ce detine casa de marcat electronica are voie sa emita chitanta pe persoana fizica atunci cand aceasta ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanta persoana fizica previas previas O persoana juridica poate emite factura si chitanta catre o persoana fizica?Mentionez ca societatea efectueaza prestari servicii (lucrari constructii) pe baza ... (vezi toată discuția)