avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare

in februarie 2013 am inmatriculat o masina platind o taxa de 1250 euro anul trecut am inceput procesul pt recuperarea taxei insa de la deva sa admis cererea dar la alba sa respins .se mai poate face ceva ca sa recuperez taxa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:11, 6 Septembrie 2015
Vedeti ca au intrat in vigoare noile dispozitii privitoare la procedura de recuperare c/v integrala taxa pe poluare sau taxa pentru emisiile poluante direct,fara actiune in instanta
Procedura este prevazuta de OG nr. 40/2015 pentru modificarea si completarea OUG nr. 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule,publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 655 din 31 august.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu madanina29 madanina29 Va rog sa imi spuneti daca as putea sa recuperez timbrul de mediu prin instanta de judecata intrucat am depus la ANAF o cerere si mi s-a raspuns ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Restituirea timbrului de mediu pentru autovehicule Cretu Florin Cretu Florin In data de: 10.10.2013 am platit suma de: 9119 lei reprezentind timbrul de mediu pt inmatricularea in RO a uni autovehicul second hand care avea euro4. In ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)