avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua. Am dezbatut succesiunea dupa parinti cu fratele meu si,prin intelegere,am hotarat ca vindem tot si impartim banii in mod egal. Am vandut pamantul ,iar acum am gasit client si pentru casa si curte. Numai ca acum fratele nu mai vrea sa vindem,si-ar dori sa pastram casa pentru el , pentru orice eventualitate,pana peste 10ani cand se pensioneaza, dar pe cheltuiala mea ca el nu are. Daca nu sunt de acord si vreau iesirea din indiviziune (nu stiu ce inseamna si daca folosesc corect termenul ) cum se procedeaza si ce taxe se platesc,orientativ ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lemia50 , utilizator 17:23, 6 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem 3 frati si parintii sunt decedati. eu si sora mea dorim ... mimi2202 mimi2202 Suntem 3 frati si parintii sunt decedati. Eu si sora mea dorim sa facem succesiunea pentru a vinde apartamentul parintilor si a ne imparti in mod egal banii ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde casa fara partaj? andrey12 andrey12 Tatal meu a murit, mama locuieste la mine mai am 4 surori se poate vinde locuinta mamei daca nu are partajul facut?:sorry: Astept raspunsul dumneavoastra . Va ... (vezi toată discuția)
Succesiune Salva Salva Dupa moartea tatalui, eu si inca 6 frati am fost de acord sa ramana in casa fratele mai mic. Cu conditia ca in cazul vinzarii de bunuri immobile (60ari) de ... (vezi toată discuția)