avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere punct de lucru

Va rog, sa imi spuneti daca stiti ce documente( ce formulare) sunt necesare pentru inchiderea unui punct de lucru., pt. o firma cu asociat unic. Ce formulare se completeaza la ORC si care este termenul limita, dc ctr. de comodat pt. spatiu expira pe 17.07.2009. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters43393 , utilizator 15:14, 16 Iulie 2009
Dupa ce a expirat acest termen va prezentati la finante si la O.R.C si spuneti ca vreti sa inchideti punctul de lucru.Faceti o expertiza contabila pentru a se vedea veniturile,sau nu mai incheiati nici un contract de comodat.
Ma interesau formularele necesare pt. inchiderea punctului de lucru la registrul comertului. Din moment ce punctul de lucru se inchide, logic ca nu se mai prelungeste acel ctr. comodat pt. spatiu.

Documentele intocmite pt. ORC sunt:
1. Hotararea asociatului unic cu privire la inchiderea pct.-lui de lucru.
2. Certificat constatator in care figureaza deschiderea punctului de lucru -original
3. Copie dupa contractul de comodat din care rezulta ca valabilitatea este pana la data de 17.07.2009.
3. nelamurire mea este daca se depune Cerere de depunere si/sau mentionare acte sau Cerere radiere

Contor de cuvinte pentru hotararea asociatului unic mai trebuie facuta?

Da se depune.
Multumesc gabescu. La punctul 3 ce formular se foloseste?
Buna ziua.
Copia Contractului de comodat nu este nevoie. Se inchide punctul de lucru pe baza Hotararii asociatului unic, nu are nici o legatura cu expirarea perioadei contracului. In cazul dvs. este o coincidenta, putea-ti sa il inchideti si mai repede.
Formularul care se completeaza este Cerere de depunere si/sau mentionare acte.
Cererea de radiere se foloseste in cazul radierii societatii/sucursalei din evidentele ORC. La dvs. nu e cazul, ci doar un pct. de lucru.

Alte discuții în legătură

Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru tatianato tatianato Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru VasileNecula VasileNecula Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL impreuna cu alte 3 persoane, toti detinem cate 25% din firma. Reprezint societatea in calitate de administrator unic, ... (vezi toată discuția)