Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Florina-Corina 
	    	Utilizator

Florina-Corina 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Florina-Corina 
	    	Utilizator

Florina-Corina 
	    	Utilizator	    

emilia19p	                   

Buna! am lucrat la Posta Romana si recent am fost disponibilizata primind o decizie prin care imi vor fi date salarii compensatorii.... de atunci se tot aud ... (vezi toată discuția)
	                    emilia19p	                   

Buna! am lucrat la Posta Romana si recent am fost disponibilizata primind o decizie prin care imi vor fi date salarii compensatorii.... de atunci se tot aud ... (vezi toată discuția)

hajnyci	                   

Buna ziua!
Mi se va desfiinta postul si voi primi salarii compensatorii brute (asa scrie in act adtional). Se platesc si pentru aceste salarii contributiile ... (vezi toată discuția)
	                    hajnyci	                   

Buna ziua!
Mi se va desfiinta postul si voi primi salarii compensatorii brute (asa scrie in act adtional). Se platesc si pentru aceste salarii contributiile ... (vezi toată discuția)

IOANGILEA	                   

Buna seara. Am si eu o intrebare:  sunt somer prin concediere colectiva, am primit 
platile compensatorii, si din platile compensatorii mi s-au retinut bani ... (vezi toată discuția)
	                    IOANGILEA	                   

Buna seara. Am si eu o intrebare:  sunt somer prin concediere colectiva, am primit 
platile compensatorii, si din platile compensatorii mi s-au retinut bani ... (vezi toată discuția)