avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua!M-ar interesa sa stiu daca in cele 12 luni am avut 11 zile de concediu de odihna ar cauza la indemnizatia copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:31, 11 Septembrie 2015
Zilele de CO nu afecteaza dreptul dvs de a beneficia de indemnizatia pentru CCC.

In perioada CO ati primit indemnizația pentru CO care este un venit salarial si care se ia in calcul la stabilirea indemnizației pentru CCC.
Pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC) sunt eligibile si perioadele in care ati fost in concedii medicale sau concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa sa beneficiez de concediu prenatal ? diana192 diana192 buna ziua,am lucrat cu carte de munca din 01. 01 .2013 pana in 10.07.2013.iar dupa aceea am fost in concediu fara plata pana in data de 02.10.2013.din data de ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)