buna ziua .pentru o palma am primit 30 de zile in folosul comunitatii pe care trebuie sa le execut pana pe data de 15 noiembrie 2015.problema este ca eu sunt plecat la munca in strainatate si nu imi pot lua concediu pentru executarea acestor zile.ce se poate intampla?se poate transforma in amenda?ajung in tribunal?va multumesc anticipat
Este necesar sa informati serviciul specializat din primaria locala despre situatia cu care va confruntati,ca nu va aflati in tara
Este de preferat sa comunicati data la care puteti contacta serviciul specializat din primarie pentru luarea in evidenta si efectuarea orelor de munca in folosul comunitatii
Daca nu contactati serviciul speciallizat ,se va aprecia ca va sustrageti de la respectarea hotararii judectoresti ,ca nu doriti sa efectuati munca in folosul comunitatii,situatie in care serviciul specializat poate declina responsabilitatea solutionarii instantei de judecata
Amenzi neplatite
Lelu1
Mi a venit o comunicare cum ca primaria ma da in judecata ptr transformarea amenzilor in zile de munca in folosul comunitatii,dar in aceasta comunicare nu mi ... (vezi toată discuția)