avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzi neplatite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzi neplatite

Mi a venit o comunicare cum ca primaria ma da in judecata ptr transformarea amenzilor in zile de munca in folosul comunitatii,dar in aceasta comunicare nu mi se da o data de prezentare la proces,nu mi arata cate zile am de lucrat care sunt pasii care trebuie sa i urmez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:01, 14 Iunie 2017
Ati fost informat de catre primarie ca urmare a faptului ca sunteti in evidenta cu debite neachitate in termen,primaria conform dispozitii in vigoare va solicita instantei de judecata sa transforme amenzile in munca in folosul comunitatii
Numarul de ore de munca in folosul comunitatii va fi dispus de catre instanta de judecata
Conditionat de interesul dv,,contactati personal serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii cristianQpanait cristianQpanait buna ziua .pentru o palma am primit 30 de zile in folosul comunitatii pe care trebuie sa le execut pana pe data de 15 noiembrie 2015.problema este ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silita transformata in munca in folosul comunitatii CT23ANA CT23ANA Buna ziua, Primaria a emis o cerere de inlocuire a unei amenzi contraventionale din data de 30.08.2006 cu obligatia de a presta munca in folosul comunitatii, ... (vezi toată discuția)
Dispar amenzile? ARVINTE1996 ARVINTE1996 am primit o amenda pentru obiecte contondente de la balcon acum un an , gabori au venit atunci la usa mea dar nu am deschis dupa cv timp am primit instiintare ... (vezi toată discuția)