avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatii fiscale PFA-Noul Cod fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatii fiscale PFA-Noul Cod fiscal

Sunt PFA si lucrez si ca angajat. Ma intereseaza daca conform noului cod fiscal mai merita sa lucrez sau sa suspend activitatea. Venitul estimat pe 2016 ar fi de 100 de lei/luna respectiv 1200 lei pe an. Ce contributii si impozite va trebui sa platesc pentru aceasta suma.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plata impozitului si a contributiei de sanatate retinute la sursa pentru pfa Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, O societate comerciala care nu are salariati (deci in vectorul fiscal nu are contributii sociale) dar are contract de prestari servicii cu un PFA ... (vezi toată discuția)
Declaratie 220 alex_element alex_element Buna seara, Conform prevederilor Codului Fiscal, care au modificat statutul intermediarilor in asigurari, in Ianuarie 2016 am fost nevoit sa infiintez un PFI ... (vezi toată discuția)
Venituri estimate - realizate in cazul suspendarii pfa grandanat grandanat Situatie: Se depunde declaratia pentru venitul estimat, la inceputul anului - 12000 lei pe an(=>1000 lei pe luna) Dupa 6 luni se suspenda PFA. Veniturile ... (vezi toată discuția)