zxc1 a scris:
... mulţi proprietari sunt plecaţi din localitate, chiar din ţară de foarte mulţi ani, iar la Adunări Generale dacă vin 30 e foarte bine. Mai ales că sunt mulţi pensionari, fiind blocuri vechi, din 1964.
Recititi un pic ceea ce ati scris si poate nu e chiar asa. Daca sunt multi pensionari in asociatia dumneavoastra eu nu cred ca acesti pensionari sunt plecati mereu in strainatate, in pelerinaj ori la munca.
Cand in asociatia nostra a trebyuit sa modificam statutul (am modificat numele asociatiei, am stsbilit sediul intr-un spatiu amenajat, am adaptat statutul la prevederile actuale ale legislatiei...), dupa adunarea generala (re-reconvocata) la care s-au prezentat sub 20% dintre proprietari, am obtinut semnaturile a 2/3 treptat la aproape un an dupa adunare. In acest timp am adunat si actele de proprietate... In instanta a durat doar doua sapatamani si-am obtinut incheierea judecatoreasca.
Cand am vrut sa mai facem o modificare dupa alti doi ani, judecatorul delegat ne-a sugerat sa facem mai bine o noua asociatie pentru ca-i mai usor decat sa modificam statutul. Si a avut dreptate dar tot a trebuit sa adunam peste 50% semnaturi si asta a durat vreo 6 luni. Dar am rezolvat-o pentru ca trebuia.