avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Card de credit Cetelem achitat, instiintare executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Card de credit Cetelem achitat, instiintare executare silita

buna ziua, detin un card de credit de la cetelem asociat unui contract de credit mai vechi si achitat integral...cardul actal a fost reactivat si nefolosit pe parcursul acestui an, avind surpriza de a primi la inceputl acestei luni o somatie prin care sunt instiintat ca cardul meu de credit a fost declarat scadent anticipat si voi fi executat silit pt suma de ....ATENTIE!...5805 ron....ce pot sa fac acum?:O
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 11:51, 15 Septembrie 2015
ce rata ati achitat daca ziceti ca e achitat integral ??
dobanda pot cere si mai mult, nu numai 50 %.
lucianmiclea- dvs. ati solicitat inchiderea cardului de credit, sau ati pus banii in contul curent , prin care functioneaza creditul si cardul de credit ?. Solicitati un extras de cont din perioada cand ati depus banii si vedeti unde sau dus, sau au ramas in contul curent si se ia in fiecare luna doar rata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire ContSters313331 ContSters313331 Buna dimineata! Am un credit la Cetelem de 5800 ron pe 120 de rate lunare fixe din cauza crizei economice am ramas in urma cu plata ratelor, din credit am ... (vezi toată discuția)
Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutooor!!! executat silit desii am achitat in 2008 anticipat!! julius.jr julius.jr in dec 2004 finii mei au luat prin credit de la CETELEM, electrocasnice. au achitat la zi pina in ianuarie 2006. pentru ca au ramas someri in Romania au plecat ... (vezi toată discuția)