avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum aflu cat mai am de platit la poprire?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum aflu cat mai am de platit la poprire?

Buna ziua, am si eu intrebare: cum pot sa aflu cat mai am de platit in urma unei popriri? Ca sa fiu cat mai explicita: atat mie cat si mama avem poprire pe conturi in urma executarii judecatoresti a unei firme ce a mers prost si a ramas cu datorii la banci dupa faliment. poprirea se face pe conturile noastre de cam 3 ani, dar nu stim cat mai avem platit avand in vedere ca suma lunara a fost destul de mare la amandoua.

Multumim frumos
Cel mai recent răspuns: ana-m , utilizator 21:15, 13 Septembrie 2015
Faceți o cerere de informare la executorul judecătoresc.
Executorul este in Judetul Drobeta, iar eu in prezent stau in Bucuresti. Pot sa aflu intr-un fel cat mai am de platit fara sa fie nevoie sa ma duc acolo? Am incercat de la bancile unde am conturile poprite, dar fie chiar nu pot sa vada cat mai am de platitfie nu vor sa imi spuna. La banca mi se raspunde mereu ca trebuie sa ajung la un alt sediu: fie unde am deschis prima data contul, fie in alta parte...etc
Se pot obține aceste informații chiar dacă executorul nu este din București. Puteți angaja un avocat dacă considerați că aveți nevoie de ajutor.
Adresati-va in scris executorului,(recomandata cu confirmare de primire)nu este nevoie sa apelati la un avocat ca sa intrebati in scris la executor cat mai aveti de plata,este destul de simplu.
Multumesc frumos! In cazul recomandatei as putea cumva sa cer de la posta ceva, o confirmare ca sa pot avea o dovada a cererii fata de executor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluarea popririi Cristi_CV Cristi_CV Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: In urma unui credit restant la o banca, am fost poprit de un executor, pe baza unei hotarari judecatoresti. Asta se ... (vezi toată discuția)
Abuz si indolenta executor bancar ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN Buna ziua. Am aflat -cei drept :((-de la o prietena prin ce trece din cauza unui executor care a pus poprire pe conturile ei dar a uitat sa o si ridice dupa ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Roxana Popa Roxana Popa ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la ... (vezi toată discuția)