Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: In urma unui credit restant la o banca, am fost poprit de un executor, pe baza unei hotarari judecatoresti. Asta se intampla acum un an si ceva cand lucram in Galati (de mentionat ca hotararea vine de la o instanta din Bucuresti, unde aveam buletinul cand am facut creditul). La momentul infiintarii popririi mi-au fost poprite toate conturile si angajatorul meu a fost si el obligat sa imi retina o parte din salariu. Intre timp m-am mutat in alt oras, conturile le am inca poprite dar cel putin primesc salariul intreg. Ma pot astepta la o reluare a popririi si sub ce forma, executorul ma poate cauta din nou la angajator, va incerca din nou sa trimita cereri de poprire la toate bancile sau cum se vor desfasura...ostilitatile. Mentionez ca dintr-un cuantum de circa 8000 de lei, 600 au fost deja achitati. Multumesc.
Elucidare poprire
bianca12
Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)