avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile debitorilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile debitorilor

Ce drepturi mai pot avea debitorii unui imobil aflat in executare silita imobiliara ,
daca imobilul a fost vandut si creanta a fost acoperita si litigiul stins?
Acum dupa 2 ani un debitor cere cota lui de imobil, ce sanse are ?
Cel mai recent răspuns: lavgh , utilizator 07:39, 16 Septembrie 2015
Depinde. Explicati mai pe larg.
Imobilul aflat in executare silita a fost cumparat de mine ( contract de tranzactie) prin negocieri cu creditorul s-a ajuns la un pret , pe care l-am achitat plus cheltuieli de executare. Dosarul de executare s-a inchis la fel si litigiul. Acum dupa 2 ani unul din debitori cere cota parte de la mine desi el nu si-a achitat sulta cand a fost somat si nu a facut contestatie in termenul legal. Imobilul mi-a fost predat de creditorul care arata ca nu are pretentii de la mine sau de la alti debitori.

Multumesc anticipat,
Geo
Buna,
Ma mir ca este deja a 2-a intrebare la care nu primesc raspuns ! Pot exista 1001 de motive de a nu raspunde, dar totusi unora raspund 3-4 avocati.
Rog pe toti , chiar utilizatori, care au avut situatii similare !
Multzumesc mult !
Geo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

„urmărirea silită imobiliara”- revenire lavgh lavgh Revin la subiectul „Urmărirea silită imobiliara” Eu am făcut un Contract de tranzactie, cu creditoarea pentru un imobil aflat în urmărirea silită ... (vezi toată discuția)
Urmarirea silita imobiliara lavgh lavgh Pe 27.03.2013 a fost declansata urmarirea silita imobiliara, la cererea creditoarei, cu privire la imobil (casa+anexe+teren aferent). Cei 6 frati debitori ... (vezi toată discuția)
Plangere la ocpi sau contestatie la executare? dandanaua dandanaua Debitorul datoreaza o suma creditorului in baza unui titlu executoriu-hot.jud.De buna voie, consemneaza suma la cec printr-un executor judecatoresc.Dupa ... (vezi toată discuția)