avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amplasare tarc caine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amplasare tarc caine

Pe un teren viran in spatele gradinii, dar care este inchiriat de catre Primarie unei familii, teren neingrijit de multi ani, am amenajat o mica gradina si am amplasat tarcul cainelui, care are 8 metri patrati in care se afla cusca lui. Am primit de la Politia locala o somatie sa eliberam terenul de constructii neautorizate. Am eliberat terenul de garduri si de ce mai era pe el, dar tarcul cainelui l-am lasat asa. El este lipit de gardul nostru din spate. Pot fi amendat pentru ca nu am desfiintat tarcul? Sau mai primesc o somatie? Pot demonsta buna intentie prin desfiintarea celorlaltor acareturi. Terenul este in continuare viran, nefolosit.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:06, 14 Septembrie 2015
Buna ziua.
Chiar daca terenul este nefolosit nu este proprietatea dumneavoastra.Normal ar fi sa desfiintati tarcul cainelui si sa-l mutati in curtea proprie.
Sunteti pasibil de o amenda din moment ce nu v-ati conformat somatiei in totalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are vecinul voie sa-si puna cusca cainelui langa gard, in dreptul bucatariei mele ? Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o ruda care are casa, imprejmuita de un gard, care separa proprietatile, respectiv de curtea ... (vezi toată discuția)
Cesiune teren rebeka17 rebeka17 Buna ziua; Doresc sa ma interesez, care este demersul pentru ca sa obtin un teren de 40mp de la primarie (fiind spatiu public, dar neingrijit, necuratat de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de amplasare???? Simona#elena Simona#elena Buna ziua..va rog sa ma ajutati k nu mai stiu ce sa fac...unde sa ma mai duc!!!! Deci stau intr.un apartament la parterul unui bloc de la periferia ... (vezi toată discuția)