avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de amplasare????
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de amplasare????

Buna ziua..va rog sa ma ajutati k nu mai stiu ce sa fac...unde sa ma mai duc!!!! Deci stau intr.un apartament la parterul unui bloc de la periferia orasului....stand la parter..am cumparat si suprafata de pamant(gradinita) din fata geamului meu......am amplasat o casuta (magazie)metalica pentru unelte pe proprietate privata....un vecin de la et 3 a facut plangere pe motiv ca strica estetica blocului...si m.am trezit cu politia de la urbanism pe cap....cum nu aveam autorizatie de amplasare m.am dus sa o fac...dupa mai bn de o luna....mi.a eliberat o hartie....k nu e aprobata cererea...pe motiv k suprafata de construire e prea mica...deci suprafata e 38 m patrati iar magazia aia are 4 metri patrati..plus k e doar amplasata nu este construita!!!!!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:10, 17 Noiembrie 2016
Greu de crezut ca ati cumparat si suprafata din fata blocului. Acest spatiu este in proprietatea primariei si pentru orice amplasare de ctie. pe acest spatiu este necesara autorizatie de ctie. de la primarie.
Daca nu desfiintati constructia veti fi amendat, daca nu cumva ati fost deja.
Blocul a fost construit de un dezvoltator si terenul l.am cumparat de la el ...am actul de proprietate....nu am fost amendat din fericire....doar k primaria nu mi.a aprobat cererea aia...eu intrebat dak merg mai departe dak insist...am vreo sansa sa obtin aceasta aprobare?? Este o magazie din tabla....si vine amplasata nu e constructie....
Daca nu primiti autorizatie de constructie de la primarie, nu o sa va elibereze nicio institutie asa ceva. In plus, riscati ceva amenzi de la primarie/ politia locala ori de catre ori isi aduc aminte si trec inspectorii prin fata blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru amplasare Simona#elena Simona#elena Buna ziua..va rog sa ma ajutati k nu mai stiu ce sa fac...unde sa ma mai duc!!!! Deci stau intr.un apartament la parterul unui bloc de la periferia ... (vezi toată discuția)
Amplasare container pe spatiu privat CiprianJipa CiprianJipa Buna Ziua, Am inchiriat un spatiu comercial de la un mall. Terenul este afara, in spatele centrului comercial. Vreau sa pun un container pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)