avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... CAZIER FISCAL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

CAZIER FISCAL

buna ziua
prin martie -aprilie 2014 am solicitat un cazier fiscal pentru angajare si aveam trecut intr-o rubrica o sc declarata insolvabila , prin septembrie am introdus-o in faliment , procedura s-a finalizat in martie 2015 fara atragerea raspunderii. Acum daca solicit din nou cazierul mai apare societatea daca a fost radiata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: stefanitaorzan , utilizator 08:54, 15 Septembrie 2015
Societatea era declarata inactiva sau ”insolvabila” - adica in procedura insolventei ?
insolvabila , ulterior am radiat-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie anaf - firma insolventa / cazier fiscal ecquestion ecquestion Buna ziua, Va scriu pentru a primi unele clarificari legate de o situatie de care m-am lovit la scoaterea cazierului fiscal necesar angajarii. In anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Am o firma in faliment, pot fi asociat-administrator la alta firma? bogdan_ciprian bogdan_ciprian Buna ziua, In perioada 2010 - 2012 am fost asociat si administrator in cadrul a 3 SRL-uri (asociat unic si administrator la una si asociat si administrator ... (vezi toată discuția)
Radiere societate in urma hotararii judecatoresti Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O societate care in septembrie 2012 are o hotarare a Tribunalului Bucuresti in care se stipuleaza ca in baza art. 131/legea 85 privind procedura ... (vezi toată discuția)