avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... A doua facultate buget?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

A doua facultate buget?

Buna ziua! Am absolvit facultatea de chimie( 3 ani la buget), nu mi-am sustinut examenul de Licenta apoi am dat admitere la Facultatea de Medicina unde sunt la taxa in anul 2 de studiu in prezent.
Intrebarea mea este daca am dreptul la 3 ani la buget la Medicina in conditiile in care media imi permite , iar eu am facut 3 ani la buget la prima facultate, iar la medicina sunt 6 ani.

Alte discuții în legătură

Interpretare art 142 legea 1/2011 girta_angelica girta_angelica Buna ziua! Am absolvit in 2010 o facultate (3 ani) astfel: - primul an cu taxa; ... (vezi toată discuția)
Documente in original pentru pastrarea locului bugetat la facultate alle1 alle1 Buna ziua, Intampin o adevarata problema care se prezinta pe scurt in felul urmator: Studenta in anul 5 la o facultate in regim taxa,am decis sa mai fac o ... (vezi toată discuția)
Cati ani de studiu universitar sunt acreditati de catre statul roman? Stanismaria15 Stanismaria15 Buna ziua! Daca am absolvit o facultate de 3 ani licenta la buget si urmeaza sa sustin admiterea la medicina, in cazul in care intru la medicina v-a trebuii sa ... (vezi toată discuția)