avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cati ani de studiu universitar sunt acreditati de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cati ani de studiu universitar sunt acreditati de catre statul roman?

Buna ziua! Daca am absolvit o facultate de 3 ani licenta la buget si urmeaza sa sustin admiterea la medicina, in cazul in care intru la medicina v-a trebuii sa platesc toti cei 6 ani de licenta sau pot sa platesc doar cei 3 ani pe care i-am absolvit in cadrul altei facultati? Ce prevede legea educatiei din acest punct de vedere ?

Alte discuții în legătură

A doua facultate buget? andreea511577 andreea511577 Buna ziua! Am absolvit facultatea de chimie( 3 ani la buget), nu mi-am sustinut examenul de Licenta apoi am dat admitere la Facultatea de Medicina unde sunt la ... (vezi toată discuția)
Regulament admitere facultate nicoleta17 nicoleta17 Buna dimineata, Fetita mea este admisa pe un loc la buget la o facultate de Asistenta medicala dar anul viitor vrea sa incerce iar sa intre la Medicina ... (vezi toată discuția)
Admitere a doua facultate bugetata Maestro4 Maestro4 Buna ziua!As dori sa dau admitere la Academia de Politie ,,A.I. Cuza,, ,dar in prezent sunt student la Facultatea de Medicina in anul 3, la buget! Pot sa ... (vezi toată discuția)