avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Repartizare clasa IX
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Repartizare clasa IX

Buna ziua.In legatura cu transferul"ilegal"de elevi de la oradea va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o sugestie cui sa ma adresez.Copilul meu cu media 7.54 la evaluare la prima repartizare computerizata nu a fost repartizata la nici un liceu.La a doua repartizare computerizata au ramas locuri doar la licee din afara mun.Oradea pentru care am optat neavand alta solutie.A fost repartizat la un liceu aflat la 50km de domiciliul nostru,am depus in termenul legal o cerere de transfer pe baza apropierii de domiciliu,cerere care a fost aprobata.Am inscris copilul la liceul la care a fost admis toate au fost in regula pana vineri11.09.2015 cand am fost anuntati ca cererile au fost anulate in urma controlului comisiei de la Ministerul educatiei.Ce este de facut?De la inspectorat nu avem nici un sprijin ei nu vor sa isi asume nimic.Nu suntem caz singular,nu stim ce sa mai facem,nu putem pune copii de 14 ani pe drum.La multe licee din Oradea mai sunt locuri libere dar directorilor le este frica sa semneze transferuri iar ISJ nu vor sa discute concret cu noi nimic.Multumesc pt.timpul acordat

Alte discuții în legătură

Reglementare admitere liceu gemeni klaus86 klaus86 As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia ... (vezi toată discuția)
Lnvatamant liceal cameliarap cameliarap absolvent de clasa aVIII-a,a optat pentru repartizarea pe calculator la profilul matematica-informatica la doua licee.A fost admis la primul liceu dar ... (vezi toată discuția)
Copil de cadru militar declarat neadmis la liceul militar, după etapa de departajare a mediilor finale a candidaţiolor declaraţi admişi la celelalte etape printre. ContSters160566 ContSters160566 Bună seara. Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume: Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)