avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... lnvatamant liceal
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

lnvatamant liceal

absolvent de clasa aVIII-a,a optat pentru repartizarea pe calculator la profilul matematica-informatica la doua licee.A fost admis la primul liceu dar profilul se desfiiteaza din cauza locurilor neocupate,si elevul este obligat sa aleaga unul din cele doua profile ramase,respectiv:filologie si turism,fara sa se tina cont de opiunea elevului de la admitere pentru celalalt liceu apropiat de zona unde locuieste, acesta din urma avand 10 locuri neocupate. inspectoratul judetean nu vrea sa tina cont de opiunea elevului de la admitere,obligandu-l sa ramana in liceul respectiv la un alt profil pe care elevul nu il doreste!va rog sa ma sfatuiti ce este de facut avand in vedere ca directorii liceelor respective,sunt de acord cu transferul dar inspectoratul nu?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:15, 26 August 2014
Adresati-va MEN. Primeaza profilul, nu liceul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea unui elev de clasa a ix a la liceul de arte flori19742003 flori19742003 Buna ziua, Copilul meu este clasa a IX a la un liceu cu profil tehnic. Datorita unor conjuncturi nefavorabile datorate doamnei de matematica, nu a intrat in ... (vezi toată discuția)
Transfer elev de la un liceu la altul veronika77 veronika77 Sunt mama unui adolescent de 17 ani,care in urma cu 3 ani a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastica acuta,diagnostic care necesita un transplant,pe care de ... (vezi toată discuția)
Reglementare admitere liceu gemeni klaus86 klaus86 As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia ... (vezi toată discuția)