ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

MelaP 
	    	Utilizator

MelaP 
	    	Utilizator	    

MelaP, utilizator
 MelaP, utilizator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

DinuX 
	    	Utilizator

DinuX 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dikutzz007	                   

buna seara,
solicit o indrumare din partea dumneavoastra,am imprumutat pe un amic cu 200 de euro,trebuia sa ii inapoieze dupa 2 luni,in aprilie se fac 2 ... (vezi toată discuția)
	                    dikutzz007	                   

buna seara,
solicit o indrumare din partea dumneavoastra,am imprumutat pe un amic cu 200 de euro,trebuia sa ii inapoieze dupa 2 luni,in aprilie se fac 2 ... (vezi toată discuția)

alintatul	                   

buna seara ,am dat unui individ o suma de banii iar el in schimb a garantat cu o masina ,actele masinii sunt toate la mine dar pe talon e trecut un prieten cum ... (vezi toată discuția)
	                    alintatul	                   

buna seara ,am dat unui individ o suma de banii iar el in schimb a garantat cu o masina ,actele masinii sunt toate la mine dar pe talon e trecut un prieten cum ... (vezi toată discuția)

gheorghisan	                   

buna seara am amprumutat bani unei persoane  si nu a-mi mai da bani c pot sa fac ?o hartie scrisa de mana cu datele de p buletin m-ar ajuta an instanta ?
 (vezi toată discuția)
	                    gheorghisan	                   

buna seara am amprumutat bani unei persoane  si nu a-mi mai da bani c pot sa fac ?o hartie scrisa de mana cu datele de p buletin m-ar ajuta an instanta ?
 (vezi toată discuția)