avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Magistrati- procuror sau judecator
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Magistrati- procuror sau judecator

Cand te inscrii la examenul de admitere la Institutul National al Magistraturii deja specifici pentru ce profesie optezi in cazul in care vei fi declarat admis? Sau abia pe urma esti pus in situatia de a alege intre a fi procuror sau judecator?
Cel mai recent răspuns: eduuard , utilizator 10:06, 18 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror criminalist TheLawyer100 TheLawyer100 Cum poti profesa ca procuror criminalist? Faci facultatea de drept dupa care iti alegi jurisprudenta? daca da cati ani se fac ? sau este alta facultate de la ... (vezi toată discuția)
Calea catre procuror. PBogdan PBogdan Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)
Informare - "specializare" procuror allecssis allecssis sunt eleva in cls a12a si as vrea sa urmez fac de drep..si ca specializare-procuror...as vrea sa stiu mai multe despre asta...sa stiu la ce sa ma astept . ... (vezi toată discuția)