avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incasare suma nedatorata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incasare suma nedatorata

Buna ziua. Am primit o notificare de plata din partea un scolii cum ca am incasat o suma nedatorata si conform deciziei curtii de conturi trebuie sa o returnez in 15 zile in caz contrar incep ei demersurile de recuperare. Suma e relativ mica. Eu am predat in scoala aia in 2010-2011, banuiesc ca e vorba de hotararile judecatoresti pe care le-am incasat anul trecut. Mai este mentionat mentionat nr decizie curtii de conturi, legea 53/2003 si contractul colectiv de munca din 2014, insa eu am profesat acolo doar in 2010-2011. Nu scrie nimic legat de suma, cand am incasat-o, sub ce forma, ce a reprezentat nimic , doar ca trebuie sa o dau.....trebuie sa o restitui, sau este vreo portita sa scap. Multumesc
Cel mai recent răspuns: RIonut , utilizator 13:05, 19 Septembrie 2015
Incercati sa atacati decizia curtii de conturi.
Dar, inainte va trebui sa va consultati cu un avocat pentru a vedea care este calea de atac legala impotriva acestei decizii.
Dati-ne mai multe detalii despre acea notificare. Cand a fost emisa decizia Curtii de Conturi, cand ati primit notificarea , ati mai fost notificat pana in prezent despre asa ceva etc.?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
e prima notificare, am primit-o 18.09.2015 , nu scrie cand a fost emisa decizia curtii de conturi doar ca e nr 7x/2015.

rezumat la notificare: scoala x, avead i vedere decizia curtii de conturi a Romaniei nr 7x/2015 , prevederile legii n5 53/2003 si contractul colectiv de numca nr. xyzw din 13noiembrie2014 VA NOTIFICAM prin prezenta ca ati incasat cf. decizie curtii de conturi nr 7x/2015 o suma nedatorata(necuvenita) in cuantum de 360 lei..........aveti obligatia de a o restitui.
Va solicitam ca in termen de 15 zile de la primirea sa efectuati plata sumei sau sa va prezentati la sediul unitatii pentru a incheia un angajament de plata....etc dupa termenul de 15 10 vom demara procedurile legale de recuperare a acestia, situatie in care veti suporta si cheltuielile procedurale
" pot scapa cumva de plata? ce trebuie sa fac? nici nu stiu de ce trebuie sa i dau inapoi. Anul trecut am primit niste bani de la ei chiar si luna aceasta din hotararile judecatoresti, eu am activat acolo doar in 2010-2011. Nu inteleg de ce sa i inapoiez? nu scrie nimic nicaieri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire diurna necuvenita Laura Ioana Laura Ioana Buna ziua, Am primit o notificare din partea aganajatorului ca trebuie sa restitui o suma - diferenta intre contravaloarea diurnei maxime legale ( cf HG ... (vezi toată discuția)
Restituire bani functionari publici claudiuenes claudiuenes Buna ziua Am si eu o intrebare. Sunt fost functionar public -calitate obtinuta in 2008 pana in septembrie 2010 cand am intrat in Corpul de Rezerva al F.P. in ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou -!!!!! mariana55_ro mariana55_ro VA ROG MULT MULT SA-MI DATI UN RASPUNS !!!!!!![ Buna ziua ! acum 4 ani am fost profesoara la o scoala ( abia terminasem facultatea ) : in anul 2009 am primit ... (vezi toată discuția)