avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor partaj divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor partaj divort

buna seara.
va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie daca se poate! sotul meu, este citat ca martor in procesul de divort al nasilor care ne-au cununat.... dar noi nu am mai tinut legatura cu ei de vreo 2 ani nu mai stiam nimic de ei.... daca nu se prezinta ce se poate intampla?? sau cum ar fi mai bine sa procedeze?? multumesc mult pt ajutor. inteleg ca este vorba si despre partaj insa nu pricep care e legatura si de ce e el solicitat ca martor. nu ar vrea sa se prezinte la proces. ce ar pati in acest caz?
daca nu se prezinta, exista posibilitatea sa fie amendat.

cel mai bine ar fi sa se duca si sa spuna exact ceea ce stie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mandat de aducere ca martor in proces civil pmalex pmalex Buna ziua! Sunt martor intr-un proces civil mai exact un proces prin care se cere anularea unei amenzi in urma unui control facut de catre ITM moment in care ... (vezi toată discuția)
Divort ciridava ciridava Buna ziua!Am si eu o nelamurire sper sa ma ajute un avocat....Am bagat la divort si saptamana aceasta am prima infatisare...am 3 ani de casatorie,nu am avut ... (vezi toată discuția)
Martor în proces Mumi Mumi Bună ziua! Am nevoie de ajutorul dvs. Ai noștri parinti sunt în divort iar tata ne a citat pe noi 3 copii (suntem majori) ca martori. Eu nu vreau sa ma duc ... (vezi toată discuția)