avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator de bloc

Buna ziua .Ca sa fiu adiminstrator de bloc cu atestat ,trebuie sa fiu PFA ?
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 19:59, 23 Septembrie 2015
colela a scris:
Unii zic ca trebuie sa fii PFA

In primul rand faceti cursul. Acolo o sa mai invatati cate ceva. Apoi dati examenul sa obtineti de atestare.
Abia dupa ce aveti atestatul de adminstrator puteti sa va hotarati cum o sa va desfasurati activitatea de administrator: ca administrator angajat cu CIM, ca PFA, ca SRL...
Pana atunci o sa mai aflati care sunt avantajele si dezavantajele pentru fiecare din acestea.

ati scris ca vreti sa lucrati ptr o asociatie de locatari care probabil nu are statut juridic si nici inregistrare fiscala ,daca este asa va trebuie PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator fara atestat ContSters209808 ContSters209808 Ce sanctiune poate primi asociatia de proprietari sau persoana angajata in functia de administrator in cazul in care nu are atestat ? (vezi toată discuția)
Atestare administrator de imobile irinacosiba irinacosiba Buna seara! Am o mare problema si va rog frumos sa ma ajutati: am atestat dat de primarie pentru administrator de imobile pe perioada nedeterminata. Am avut ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii sutamihaela sutamihaela Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu cateva informatii:sunt angajata cu contract individual de munca la o firma privata.In paralel,doresc sa ma angajez ca si ... (vezi toată discuția)