avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere unilaterala contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere unilaterala contract

concret:
am facut in urma cu cateva luni un contract cu o firma furnizoare de televiziune si internet. situatia personala schimbandu-se intre timp, am fost nevoit sa ma mut de la acea adresa, la noua adresa avand aceste servicii asigurate de alta firma din domeniu. nefiind proprietar, nu pot sa impun schimbarea acestui contract de la noul domicilui, asa ca am cerut rezilierea contractului de la vechea adresa. mi se impun niste taxe si (mai mult) niste penalitati destul de substantiale.
intrebare:
pot sa reziliez contractul unilateral fara sa platesc penalitati?
(motivul este obiectiv, eu nemaiavand posibilitatea fizica sa beneficiez de serviciile firmei respective)
Cel mai recent răspuns: MariusDorin , utilizator 12:10, 22 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva robertnelu robertnelu Intr-un contract de prestari servicii, se pot interpreta ca ar fi abuzive aceste clauze ? -Durata: \"pana la realizarea scopului urmarit de parti in ... (vezi toată discuția)
Procedura clauza abuziva contract Imparatul Imparatul Un garant a semnat ca renunta la beneficiul de discutiune dintr-un contract de garantie bancara. Acuma creditorul nu mai poate achita si banca avenit dupa ... (vezi toată discuția)
Doresc reziliere contract telekom ( persoana juridica) mobinstal mobinstal buna seara, desi sunt client Telekom ( mobil) doar de 3 luni , datorita serviciilor de proasta calitate, doresc rezilierea contractului . prin schimb de ... (vezi toată discuția)